Sponsors

Result
Campeonato Nacional U-18 y U-20
27 y 28 de Abril, 2019
Estadio Nacional, San José
Final
RJB: 5.49, Jessica Sánchez, 2010

Salto Largo
U-18, Women
28/04/2019 a las 14:30
Pos 
Athlete 
Number 
Team 
Birthdate 
 
Mark 
Wind 
Pts
IAAF
 
 1 Amanda MUÑOZ Ureña
1865 San Ramón
14/5/2004
5.41 m
+1.4 871
 2 Joneika Nichelle DOUGLAS Allen
1655 Goicoechea
20/11/2002
5.34 m
+2.1 856
 3 Shaline Shamari WALKER Grant
1716 Limón
5/4/2002
5.20 m
+1.1 826
 4 Maria Angelica FERNANDEZ Moya
1737 Palmares
10/3/2003
5.17 m
+0.8 820
 5 Natasha MENDEZ Marchena
1849 San José
17/12/2004
5.04 m
+0.6 792
 6 Yaneisha Rosheyka SCARLETT Griffits
1935 Siquirres
26/2/2004
5.02 m
+1.3 788
 7 Alina CHUY Viquez
1598 Coronado
23/8/2002
4.96 m
+0.1 775
 8 Anayely MUÑOZ Cordero
1472 Cartago
15/3/2004
4.92 m
+1.9 766
 9 Rebeca De Los Angeles JARA Mendez
1658 Goicoechea
20/6/2003
4.80 m
+0.9 741
 10 Alexa QUIROS Rodriguez
1597 Coronado
24/6/2002
4.73 m
-1.1 726
 11 Ailyn Stacy MORALES Valverde
1958 Vallazza
3/4/2002
4.69 m
+3.7 718
 12 Maria Jose RODRIGUEZ Luna
1765 Poas
29/7/2003
4.65 m
+3.6 709
 13 Anyela Nicole CARVAJAL Valverde
1885 Santa Bárbara
17/2/2004
4.62 m
+2.1 703
 14 Sheirys Sofia GARCIA Guzman
1676 Grecia
3/12/2004
4.43 m
+2.0 663
 15 Ana Margarita SABORIO Vasquez
1938 Tibas
16/9/2002
4.41 m
+5.7 658
 16 Vielka Paola ARIAS Mora
1861 San José
1/6/2003
4.32 m
+2.0 639
 17 Julissa Patricia DIXON Bendaña
1922 Siquirres
17/8/2002
4.09 m
+1.7 591
 18 Mileth ALFARO Ramirez
1674 Grecia
19/2/2003
4.02 m
+5.4 576
 19 Karolayn HERNANDEZ Barquero
1670 Grecia
14/8/2003
3.90 m
+1.2 551
 20 Nohelia Nathalia CHAVES Marin
1852 San José
17/1/2003
3.64 m
+1.2 497
 21 Genesis Nazareth FIGUEROA Acevedo
1820 San José
27/8/2004
3.60 m
+2.7 489
 22 Ashley ROMERO Mora
1960 Vallazza
23/8/2004
3.59 m
+2.9 487
Event Detail
Pos 
Athlete 
Attempt 1 Attempt 2 Attempt 3 Attempt 4 Attempt 5 Attempt 6
1 Amanda Muñoz x
5.29 (+2.8)
5.29 (+6.1)
5.41 (+1.4)
5.33 (+1.3)
5.35 (+1.1)
2 Joneika Nichelle Douglas 3.53 (+2.2)
5.34 (+2.1)
4.97 (+1.3)
4.82 (+0.1)
x
5.08 (-2.1)
3 Shaline Shamari Walker 5.11 (+2.4)
5.08 (+3.2)
5.03 (+3.8)
4.86 (+2.5)
5.20 (+1.1)
5.12 (+2.4)
4 Maria Angelica Fernandez 4.74 (+3.0)
4.92 (+4.8)
4.82 (+1.8)
5.17 (+0.8)
4.95 (+0.8)
5.14 (+1.2)
5 Natasha Mendez 4.95 (+2.4)
4.35 (+7.4)
4.85 (-0.4)
4.52 (+4.3)
5.04 (+0.6)
4.90 (+2.8)
6 Yaneisha Rosheyka Scarlett 4.87 (+2.6)
5.01 (+5.1)
5.02 (+1.3)
4.38 (+1.5)
4.43 (+2.5)
4.25 (+3.1)
7 Alina Chuy 4.87 (+1.8)
4.85 (+2.4)
4.77 (+2.1)
4.96 (+0.1)
4.53 (+0.9)
4.93 (+1.0)
8 Anayely Muñoz 4.91 (+4.7)
4.92 (+1.9)
4.80 (+2.2)
3.36 (+1.9)
4.59 (+2.9)
4.63 (+1.3)
9 Rebeca De Los Angeles Jara 4.80 (+0.9)
4.60 (+2.6)
4.65 (+3.4)



10 Alexa Quiros 4.55 (+1.2)
4.73 (-1.1)
4.60 (+2.9)



11 Ailyn Stacy Morales 4.27 (+1.6)
4.69 (+3.7)
4.53 (+2.9)



12 Maria Jose Rodriguez 4.65 (+3.6)
4.35 (-0.7)
4.59 (+1.5)



13 Anyela Nicole Carvajal 4.32 (+1.0)
4.14 (+2.2)
4.62 (+2.1)



14 Sheirys Sofia Garcia 4.43 (+2.0)
4.35 (+3.8)
4.31 (+4.9)



15 Ana Margarita Saborio 3.50 (0.0)
4.18 (+2.3)
4.41 (+5.7)



16 Vielka Paola Arias 4.16 (+0.5)
4.32 (+2.0)
4.11 (+1.3)



17 Julissa Patricia Dixon 3.87 (+2.2)
4.09 (+1.7)
4.06 (+2.0)



18 Mileth Alfaro 4.02 (+5.4)
3.83 (+2.1)
3.80 (+3.5)



19 Karolayn Hernandez 3.64 (+5.9)
3.90 (+1.2)
3.62 (+1.9)



20 Nohelia Nathalia Chaves x
2.87 (+3.4)
3.64 (+1.2)



21 Genesis Nazareth Figueroa x
3.23 (+1.2)
3.60 (+2.7)



22 Ashley Romero 3.59 (+2.9)
3.09 (+1.9)
3.11 (+0.2)





Back

Copyright 2019 - REVSYS Athletics
Heredia, Costa Rica - Tel. (506) 7037-9269
info@revsys.net